Du er ikke logget ind.

Lørdag, 18 oktober 2014 18:50

Sommerfugle

En rar, tryg og hjemlig stemning og atmosfære kendetegner Sommerfuglene. For os er det vigtigt, at børnene er glade for at komme i børnehaven hver dag og de trives i hverdagen. Vi arbejder med mange forskellige aktiviteter, bla. dialogisk læsning, bevægelse, dukketeater, legegrupper, kreative værksteder og selvfølgelig ikke mindst natur og ture ud af huset. Sommerfuglene vægter højt, at der skal være alsidighed og spontanitet i børnenes hverdag, men samtidig også genkendelighed og overskuelig for den enkelte. 

Vi er begyndt at arbejde med temaer for en uge af gangen. Vi har foreløbig haft om musik og lande og børnene har modtaget det over alt forventning. De har været meget interesseret og optaget af forløbene og klart noget, som vi vil fortsætte med fremover.

Vi møder børnene, hvor de er og yder derfor omsorg tryghed til de børn, der trænger til det og leger vildt og voldsomt til de børn, der har det behov. Grundlæggende er det vigtigt, at børnene føler sig set og anerkendt af de voksne.

Et god og konstruktiv forældrekontakt er vigtigt for det daglige samarbejde. Derfor gør vi os meget umage for de gode indkøringer, gode afleveringer og gode samtaler. Vi er meget modtagelige for både ris og ros og sætter stor pris på åben og anerkendende dialog

Børneinstitutionen Enghave • Sønder Boulevard 120, 2.sal • 1766 Kbh V • tlf: 3322 5201 • post@institutionenghave.dk