Du er ikke logget ind.

The source of articles is not selected. Please, check module settings.

Lørdag, 18 oktober 2014 18:51

Flammeren

Hos Flammerne er vi gode til organisere hverdagen på en måde, der understøtter børnenes trivsel og giver ro. Vi sørger for at medinddrage børnene så meget som muligt og giver dem derved selvværd og stolthed over egen formåen. Eksempelvis laver vi kurser i cykeltrænning med diplomoverrækkelse og lader børnegruppen indgå i hele processer såsom såning og vedligeholdelse af vores plantekasser og legepladshaver.

Flammerne er en superaktiv gruppe, der har gode turtraditioner og tillige masser af bevægelses - og rytmikforløb bl.a. tigertræning, børneyoga, teaterforløb og faste rytmikdage. Vi er endvidere særdeles kompetente til opdelte grupper eks StorebørnsGruppe og sprogegnelse og ret ferme til bål og natur, hvilke børnene ikke mindst nyder godt af i udflytter og på vores Store legeplads

Vi er samtidig nærværende voksne, og benytter flittigt vores fortæller- og legeværksted i institutionen samt ikke mindst vores gode krea-værksteder i udflytteren. 

Vi har stor fokus på det gode forældresamarbejder og vægter højt den daglige kommunikation til forældrene. Vi udsender så godt som dagligt ipadbilleder og fotocollager fra både udflytteren og dagligdagen i institutionen.

Børneinstitutionen Enghave • Sønder Boulevard 120, 2.sal • 1766 Kbh V • tlf: 3322 5201 • post@institutionenghave.dk